Bestellen en betalen

Hoe kunt u bestellen en betalen

Bestellen kunt u doen door mij een berichtje te sturen. U kunt in mijn artworks bekijken door hier naartoe te navigeren in het menu. Hier krijgt u een overzicht van mijn artwork en mocht je meer willen weten volg dan de link onder de foto. Mocht een doek al verkocht zijn dan is dit vermeld en is er geen detail informatie beschikbaar. 

 

Wanneer je een doek online wil bestellen stuur me dan een berichtje via het contact formulier. Vermeldt op het formulier in welke doek(en) je geïnteresseerd bent.Laat uiteraard ook een email adres achter zodat ik een reactie kan sturen.  

 

Op het moment dat we een koop overeen komen stuur ik u een betaalverzoek welke je eenvoudig via iDEAL kunt betalen. Wanneer de betaling succesvol is afgerond is uw bestelling bij Tearrific Art definitief.  ​Wanneer de bestelling is betaald, ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Zodra uw betaling is ontvangen, kunt u voor een originele collage rekening houden met een levertijd van 5-8 werkdagen. Uiteraard wordt geprobeerd de levertijd tot een minimum te beperken.

Onze maatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen

Tijdens uw bezoek aan mijn website  leg ik geen persoonsgegevens vast. Om u verder te beschermen maak ik gebruik van een beveiligde/versleutelde verbinding (HTTPS/SSL). In de adresbalk van u browser is dan ook een gesloten hangslot te zien. Benodigde persoonsgegevens wisselen we enkel uit per mail en dus niet op/via de website.